Ledig Idag!

Fredag idag och ledig. Kände de igår att det skulle vara skönt att vara ledig så jag gick upp och kollade om de var möjligt att vara ledig, och de gjorde de.


Drömde en dröm inatt som jag kommer ihåg, brukar inte komma ihåg mina drömmar, skulle vilja berätta om den men det kan jag inte, var väl ingen jättelycklig dröm men man kommer ihåg den väldigt mycket, varför kommer man ihåg någon dröm ibland och ibland inte...?


Igår kväll provade jag en sak som jag aldrig provat förut, men risk för att lite gay så kommer jag inte att säga vad, vill ju inte att mer folk än vad som redan tror jag är gay ska tro det :p


Tävling i helgen, har jag nog inte skrivit om, så nu är man lite brun och luktar lagom gott, hehe. Det är alltihopa, bugg, discoswing, latin och salsa ( och ser man rondschemat på arrangörens hemsida är inte våran salsa med för att vi bara är ett par, igen, men vi vill köra och då måste vi ju få köra, vi har ju betalat för det så de vore väldigt konstigt om vi inte fick det ).


Vad har mer hänt i veckan, eftersom jag tog ledigt idag så var det min sista dag på verktyg igår och nu tillhör man transport i 3 månader. Annars har det blivit träning på kvällarna och hårdträning inför helgen ;p


Ne nu ska man väl gå och hitta på nåt annat, får se om det blir något mer skrivande idag, annars blir det väl i helgen, beroende på hur man hinner.


Hade bra!


DAGENS LÅTVAL: Velvet - Take My Body Close



Robot!

hann/orkade inte med att skriva något i söndags kväll eller igår,
var ganska trött då det vart en hel del uppvisningar på marieberg på söndagen,
7 st och sen var det bara att åka vidare till dansen och träna, sen igår efter jobbet så åkte jag och
anmälde mig o alexandra till en tävling, hade bestämt oss för att vila igår, vart ganska mycket dansande i
helgen, sen så hade mamma anordnat ett ljusparty som jag hade lovat att hälsa på, stora delen var väl att hon hade sagt att det skulle bli semlor till fikat, de tacka man ju inte nej till.

Idag vart det träning men vi var nog lika trötta båda två, alexandra har ju ett bra skäl, eftersom hon var hos en naprapat igår och då blir man ju lite seg i kroppen dagen efter. själv så vet jag inte vad som är felet,känner mig som en robot, allt är som en dimma, vet knappt vad jag säger, eller vad jag gör känns som man skulle behöva sova i ett halvår för att bli pigg igen. Får väl skylla på jobbet, hatar verkligen att gå  och vara på jobbet mer än någonsin just nu. Blev inte bättre när jag idag var uppe och prata med the big boss, även tidigare kallad M.S och fråga om de här med dagtid. - Det kan du tyvär glömma var svaret.

jaha, tack för den, nu var den sista lågan man hade kvar släckt, nu måste man verkligen hitta ett nytt jobb,lättare sagt än gjort, och ni som tycker att jag ska vara glad över att jag har ett jobb, visst men skulle ja bli uppsagd från mitt jobb idag skulle jag nog bli glad o lättad, men man vill ju inte säga upp sig, då blir man ju idiotförklarad förevigt.

Tror iallafall att allt beror på jobbet, får man ett nytt jobb (DAGTIDSJOBB) så behöver man inte känna den här pressen hela tiden men ska väl sluta klaga nu kunde väl ha vart värre...?. ska väl försöka gå o lägga mig tidigt idag, så kankse man är lite piggare imorgon på träningen.


Hade bra


DAGENS LÅTVAL: Ewan McGregor - Your Song


Söndag!

Sista dagen på helgen och klockan är kvart i nio, OCH JAG ÄR VAKEN, och ja, ja har fatktist sovit i natt, de här inte till vanligheterna att jag är uppe så här tidigt på en söndag, ställde alarmet på kl 10 för att hinna plocka iordning inför uppvisningen, men nu har man ju tid att  göra massa med annat!

Var ju hemma hos brorsan och hans sambo med hund och en 1 1/2 åring igår, när det var dags för tårta sa dom att de hade en liten rebus på tårtan...hmmm, va kan de vara, När tårtan kom fram stod de Saga Storasyster, Så jag ska bli farbror, igen :D:D kul kul :D

Annars har jag väl inte inte så mycket att skriva om för tillfället, har ju inte hänt så mycket är, förutom att jag har grymt ont i högerben, typ som växtvärk, men ja tror jag har växt klart..eller.. :P får väl försöka att sträcka ut benet så kanske de blir bättre :)
Skriver mer ikväll, kankse..



Helg!

Äntligen här, den efterlängtade helgen, Igår kväll på jobbet gick bra. Tänk att så lite kan göra så mycket lättare!

Nu sitter man här och käkar/tar ut lite musik inför uppvisningen på marieberg imorgon, Väntar bara på min kära danspartner ska logga in på msn så vi kan bestämma lite låtar och kläder o så, har ju inte tid att byta om till varje dans som vi brukar göra på tävlingar så man måste ha på några kläder som passar i både grejerna man ska dansa.

Efter att vi bestämt oss för de, så blir det en svänt till brorsan och fira honom, och hälsa på Saga och Volley, Mamma och pappa var barnvakt igår och jag var där en stund efter jobbet igår och Saga är verkligen förkyld, lite läskigt är de när de är så små, låter som de ska dö närsomhelst ju, lite överdrivet kankse, men man lider med henne när man hör henne ligga där och försöka få in så mycket luft som helst.

Om det är någon som undrar när uppvisningen är imorgon, så vet jag faktiskt inte :P fick ju faktiskt reda på att de var en uppvisning en halvtimma innan jobbet igår, men jag tror vi skulle samlas vid 12, eller om vi skulle dansa då... ajja får väl reda på de snart, så ni som vill se mig får åka ut till m-berg imorgon och gå runt och lyssna på musik och gå dit där musiken är.

Får väl skriva att jag hoppas på miljoner oxå, så nästa inlägg jag skriver är som miljonär... aa man kan ju hoppas iaf, If you are not in it, you cant win it, Så man måste ju spela, annars kan man ju inte klaga på att man alrdig vinner :P

DAGENS LÅTVAL: Martin - Du Är Så (Yeah Yeah, Wow Wow)

Fredag!

Nu så är det fredag, vilket känns jäkligt skönt. sista kvällsveckan som jag ska plocka på verktyg oxå, förhoppningsvis.
Sen så är det bara en dagvecka kvar, som brukar gå väldigt fort.

Har rensat datorn på nätterna när jag kommit hem på lite onödiga saker, kändes som det var nödvändigt för datorns skull. Sen så är det ett nummer som ringer hela jävla tiden, jävla telefonförsäljare, svarade en gång när jag var på jobbet och då sa dom att de ringde från Eon, men sen när jag kollade upp numret så ringde dom inte alls från Eon, 0607010200, kollade upp numret på vemringde.se och där står de ju inte så smickrande saker om dom.  får väl svara nästa gång och försöka vara otrevlig.

Ne, nu måste man väl gå o käka lite innan jobbet och ikväll efter jobbet blir det väl en sväng hem till mor o far o dricka lite kaffe´o kolla på utröstningen på let´s dance.

Hade Bra

DAGENS LÅTVAL: Jumper - Tapetklister

Angående jordbävningen!

Såg på Nerikes Allehanda på nätet att det var i Zinkgruvan som det hade vart Bergssmällar eller vad dom nu kallade det, 2,9 på richterskalan, Jag kallar det jordbävning :P men den sidan som min kompis hade fått tag på att det var i mariestad var ju helt fel. tur att man inte bodde i zinkgruvan då hade man väl knappast sovit nåt inatt.

Jordbävning!!

Shit alltså, jäklar vad rädd jag blev för en stund sen! Satt vid datorn och chattar lite med en arbetskamrat när plötsligt stolen hoppar till och flaskan som står bredvis hoppar till, hela lägenheten hoppa till, alltså vad är de frågan om, jordbävning lr? våga gå och sova nu, bor ju högst upp(om man bortser från spökena på vinden då) så rasar huset så lär man ju dö.

Nu skickade min kompis som bor i kumla och oxå kände av det en länk där det står belkräftat att de var en jordbävning i sverige, i mariestad! 

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=119351



fan va läskigt! undrar hur stark den var där om jag hoppade till här i hallsberg! Ajja det får man väl läsa om senare, men tänker fortfarande på hur säkert de är attt gå o sova nu och om man lever imorgon då...
 
IDag har det varit onsdag och allt som ja tänkte skriva om på dagen har plötsligt försvinnit... ne nu kom jag på de,
kom till jobbet idag och fick se att de är övertids arbete, fattar ingenting, Först skickar dom hem folk för att det är för lite att göra, sen så blir det övertid?? HALLÅ, VAKNA, alla jäkla kostymnissar som sitter på sina feta arslen och räknar miljoner och skiter fullständigt om sina anställda, är det normalt att göra så? som en gammal arbetsledare sa till mig om man gjorde fel, GÖR OM, GÖR RÄTT, låt de som fick gå hem komma tillbaka och erkänn att ni gjorde fel istället för att låta oss jobba arslet av sig.

ajja nu har jag inget mer för idag, är fortfarande lite skärrad över jordbävningen nyss, får se om man vågar sig på att gå o sova lr om de blir tv hela natten lång kanske.
Hade bra!

DAGENS LÅTVAL: Joakim Hillson - Vacker Utan Spackel

Virus och vänt på dygnet!

hej hej! nu har jag inte skrivit på nån dag, igen, men den här gången är det inte mitt fel, lr jo delvis är de väl de kankse, trodde jag hade fått virus på datorn, kunde inte göra någonting när jag startade datorn, men nu när jag kom hem från jobbet och satte på datorn så funkade det, lite småseg men fungerar fortfarande, så vet inte vad som var fel, kankse på väg att krascha??

ajja vad har hänt i början på veckan, de börja väl natten till måndag, då jag fick en sån där natt som jag inte kan somna, få lite såna då & då, sist ja kollade på kloka var den 06.00 så strax efter 6 somnade jag (kl 6) :P tänkte för en stund att de är väl ingen idé att sova så ja gick faktiskt upp och plockade lite och gick ut med soporna vid kl 4 på morgonen.

sen så  har det väl inte hänt så mycket, ligger o halvsover tills efter lunch, går upp, sätter mig vid datorn/tv:n och väntar på att åka till jobbet och slänger i mig lite mat. Så mina kvällsveckor är ganska innehållsfria :/

apropå det så måste jag snacka med The big boss snart, blir galen, men vet inte om de är värt att åka dit tidigare och försöka få tag på honom och då kommer han inte vara där och då är man på jobbet en timme innan man börjar arbeta, och det är ju inte så jäkla kul kankse, så får väl vänta tills nästa vecka, säkrast så.

Såg oxå tidigare i veckan att min bror och en arbetskamrat fyller år samma dag, idag (onsdag) Grattis brorsan och Kicki.
så då  är ju lite av helgen planerad, tårta hos brorsan, aldrig fel :)

Ne nu ska jag sätta mig vid tv:n och kolla på 2 And a half men.

om datorn fortfarande fungerar så skriver jag nog mer efter jobbet imorgon med nya tankar om livet o allt tjafs!

DAGENS LÅTVAL: Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Helgen som gått!

Så mycket för att skriva för varje dag, har inte orkat men nu så kommer det en längre upplaga av mina bravader i helgen.

I Fredags hände de väl inte så mycket efter jobbet, åkte hem sov lite åkte sen vidare till mor o far o kollade på let´s dance, och fick se Elisabet genomföra inte sin bästa dans men de höll sig kvar i tävlingen iallafall, återstår att se quickstepen nästa vecka....

i lördags så hände inte så mycket på dagen då det var uppvisning sent på kvällen, för våran danslärare som hade sin 50-års fest på 4 våningen i örebro. Men innan vi åkte dit så träffades vi hos syrran och beställde lite mat att äta och kollade på tv och drog lite roliga historier, sen så åkte vi in till örebro vid halv 9, där vi hämtade upp min danspartner och sen bar det av till Behrn arena, första uppvisningen var halv 10 och, ja det gick som de gick :P efter uppvisningen var det ett tag tills den andra uppvisningen (halv 12) så vi satt där vi bytte om och drack lite vin och snackade lite skit med tobias om let´s dance och lite annat blandat.

Efter den sista uppvisningen fick vi festa på däruppe på restaurangen och där höll vi på tills klockan var 1 och dom stängde, sen blev det hemgång efter syrran (som var chauffören för kvällen) hade skjutsat hem några andra) så hemfärden blev vid 2 slaget.

Sen när man vaknade var det söndag, en riktig slöardag, gjorde ingenting vettigt på dagen och på kvällen blev det lite träning och sen var vi där och skötte musiken åt vuxen nybörjarna i bugg, skjutsade hem alexandra åkte senare till mor o far och kollade slutet på beck och nu sitter man här och vill inte gå o sova, för då när man vaknar är det måndag o då måste man gå till jobbet.. Suck & Stön.. Men men, de får väl gå.


Ibland undrar folk varför jag är singel, vad ska man svara på det??

- För att jag är så jäkla ful!
- För att jag inte har tid!
- För att jag är för snäll! ( Nice Guys finish last)

Vet inte vilket av de som är orsaken, eller om det är något annat. För ful kan jag inte själv bedöma om jag är, men de är klart, vet inte om någon har sagt att jag ser bra ut. För lite tid tror nog många jag har, men det tycker nog inte jag, har ganska "mycket" dötid och det gäller ju att prioretera isånafall. Snäll, vet jag att jag försöker vara iallafall, och kan inte vara på ett annat sätt än jag är. Så frågan återstår nog efter det här, eller oxå har man inte träffat den rätta, eller oxå har man det fast hon kankse inte har fattat det än... Vad vet jag. Några kanske säger att man ska ut på krogen, träffa någon full tjej som inte kommer ihåg en dagen efter, låter som en jättebra idé.. Näe sån är inte jag.

DAGENS LÅTVAL: The Refreshments - A Guy Like That

Snart fredag den 13:e

nu har man kommit hem efter dagens träning, ska väl snart gå och lägga mig, upp en timma tidigare imorgon, usch och fy, då borde man ju gå o lägga si en timma tidigare istället för 2-3 timmar senare, men men, vad gör man inte för konsten :)

var tvungen att stanna till på max efter jag släppt av alexandra i örebro så de blir att slänga i sig en sallad så man inte lägger sig hungrig, hör hur magen kurrar efter mat och snart så blir den nöjd.

vad mer ska man skriva idag då, funderar på om jag ska till the bog boss på jobbet, även kallad M.S och kolla med honom vad som krävs för att få jobba dagtid, kankse ska dra ihop att jag ehöver vara hemma på kvällarna och sitta o kolla på fotboll framför tv:n ;P

Och imorgon är det fredag den 13, den första för i år, tror det ska bli mer såna i år om jag inte minns fel, vet inte riktigt om jag haft någon otur de här dagarna men kankse har man haft lite mer oflyt än vanligt, man får ta de lugnt imorgon så man inte blir påkörd av någon truck eller så imorgon, det vore ju illa.

Ne nu måste jag gå och kolla kläder inför lördagens uppvisning och kolla så att allt passar och finns där de borde ligga sen sallad sen sova..

Hade bra!!

DAGENS LÅTVAL: Galenskaparna - Säng, säng, säng


Onsdag och mindre än halva veckan kvar!

Sådär då, en ny dag och återigen sitter man framför datorn och ska skriva av sig lite, har väl inte så mycket idag att säga.

För alla er som undrade om jag fick vara på den avdelningen jag skrev om att jag ville vara på, så Nej, det fick jag inte. fick plocka mina rader istället.

Har tränat lte idag, lr ja mest stegat, Alexandra har vart hos en naprapat och knäckt ryggen och då ska man ju inte träna på 48 timmar, men alexandra är alexandra svår att hålla borta från dansen, vilket är tur de att vi brinner lika mycket för de :)  

det är ju vetenskapligen bevisat att när man dansar så blir man gladare och piggare, be mig inte förklara hur, är ingen expert på det, men det kan ju vara en anledning att man känner sig lite urform just nu, lite småirreterad och en huvudvärk som jag har haft i en vecka nu..  

Men på lördag så då blir det dans i full fart igen, blir väl lungt imorgon, vill ju att Alexandra ska bli bra :)  så hon får väl dras med mig på lite sämre humör :p ska försöka skärpa mig, men i grund och botten så är det mesta av det här problemet mitt jobbs fel, OM jag hade jobbat ständig dag, hade inte de här dagarna gjort så mycket, då hade jag var mindre stressad, vilket skulle betyda att jag skulle må mycket bättre och inte vara småsjuk hela tiden utan kankse bli helt frisk oxå, kommer inte ihåg när jag var helt frisk sist, det är ju alltid nåt. Jag slår vad om att det är samma med Alexandra att hon känner sig stressad när vi bara kan träna varannan vecka och blir lättare sjuk på det sättet, Så det ända rätta vore ju bara att göra en sak.. Vad ska man göra för att få jobba ständig dag? skaffa barn? då har  man ju inte tid att träna bara, ett problem det där.

Kollade lite på chartersvenskar förrut och det är ganska kul att se på alla människor som är på semester och just idag följde de med medelåders, eller okej då, gubbar som tycker om gubbar. Där var det 2 danskar med lite mage som hade varit ihop ett tag, de är ju inte exakt vad man tänker på när man tänker på homosexuella, 2 gamla gubbar med riktiga ölmagar.. hehe :P


Tänkte avsluta med en blondin historia jag fick från en arbetskompis:

En blondin gick genom staden o såg en lapp som satt på en lyktstolpe. På lappen stod: Lägenhet att hyra.
Blondinen blev väldigt glad eftersom det var precis det hon behövde. Hon ställde sig vid lyktstolpen och började försiktigt att knacka på, inget hände, hon knackade hårdare, men ändå hände inget.
En blond poliskvinna på andra sidan gatan hade observerat denna scen en stund o tyckte synd om blondinen. Hon gick fram o frågade vad som var fel.
Blondinen berättade att hon läst lappen och knackat på, men ingen öppnade.
Det kan ju inet var möjligt , sa polisen. Nån måste ju vara hemma, det lyser ju!


Roligare än så här blir det inte idag, mer kommer imorgon får man hoppas att man hinner.

Hade bra

DAGENS LÅTVAL: Volbeat - I Only Wanna Be With You

Tisdag!

Måste ju försöka skriva ett blogginlägg varje dag, idag vart det lite sent men jag orkade inte göra det före träningen.
Så var har man gjort för roligt idag, Dansat såklart :)
men före de så var det ju obligatoriska jobbet man har, blir bara värre och värre dag för dag, idag fick jag åtminstone gå ut halva dagen och jobba lite på transport, den avdelningen som jag ska byta till i månadsskiftet. De hade kort med folk men det hade våran avdelning oxå, men det var värre på transport, VÄNTA lite nu... dåligt med folk?? varför skickade då företaget hem folk om de finns dåligt med folk på jobbet, självklart för pengar, allt verkar handla om pengar, men tjänar de på att vi inte blir klara med allt vi ska göra på dagen eller att vi måste stressa/jobba ihjäl så att man måste gå hem och bli sjukskriven...hmm.

Ajja, efter jobbet så åkte jag och brände en mix till helgen som vi ska ha på en uppvisning tills helgen, säger inte för vem vi ska ha uppvisningen, man vet ju aldrig om nån skvallrar.. :P Sen så vart det till ica och hämtade ett aket som kom förra veckan och inte hunnit hämta, lite skönhetsprodukter eller vad man ska kalla det :P

Sen så vart det träning med alexandra och lite med dom vi ska göra uppvisningen med i helgen, när jag skjutsade hem alexandra så pratate vi lite om träning, och mitt jobb, och om dom vet att jag vill jobba ständig dag, och det vet dom. Intressant hur de ser på de här med dagtidare, förstår att de som har småbarn måste jobba dag, men någon som vill jobba dag för att se på fotboll på tv på kvällarna... HALLÅ!!! jag kämpar om toppplaceringar i sverige, men det är klart fotboll är ju fotboll, jag håller ju bara på med dans... Undra vem man måste ligga med för att få ett dagtidsjobb (hoppas att det är en tjej)


Jaja, kampen om dagtid lär fortsätta och så fort arbetssituationen förbättras så är det bara att söka igen, då är det Bye, Bye ahlsell, Kommer sakna alla, eller nja, nästan alla arbetskammrater, men det är ju därför man uppfann kaffe och internet :)

Näe nu måste man sova, hoppas jag får vara på transport imorgon med :)

Hade bra :)

DAGENS LÅTVAL: Brolle - Det Är Hon

Åter till vardagen!

Så var man tillbaka till vardagen efter helges utflykt, kommer sent att glömma den här helgen. Tänk om man hade ett roligt jobbsom man trivdes på, vilken dröm, men jag får väl fortsätta drömmaw på trucken på jobbet för de dröjer ett tag, om någonsin man får ett sånt jobb, ett dansjobb så man kan göra det man brinner för :)


Men som sagt var, nu dröjer de ett tag, istället får man försöka plocka sin j***a rader så gott det går, går segt nu, känner mig varken motiverad eller sugen på att göra något sånt just nu, tur att de är bara 3 veckor tills jag ska byta avdelning och får göra någon annat.


Skulle tränat idag men Alexandra är fortfarande dålig :( Krya på dig!

Var ett tag sen vi tränade tillsammans, 8 dagar, det börjar kännas.

TÄNK OM: hon skulle ha lite mer tur och inte vara sjuk så ofta
                 : jag skulle jobba ständigt dag.

Jäklar vad vi mycket vi skulle kunna träna då, och jäklar vad bra vi skulle vara, vet inte om det är ett underbetyg till våra motståndare men egentligen ska vi inte ha någon chans mot dom som bara tränar 1 sak hela tiden medans vi tränar väldigt mycket olika dicipliner (stavning :P) , och inför olika shower lite då och då när jobbet tillåter, då skulle vi inte ha någon chans men ändå är vi med och slåss däruppe (tänker på senaste tävlingen då vi kom 2:a)

Ne nu blir det väl soffan och kolla på dumburken istället för att träna, käka lite Ben & Jerry´s som man inhandlade igår, gott gotti gott gott :)

DAGENS LÅTVAL: Bangles - Manic Monday


Let´s Dance och helgen i övrigt!

I Fredags vid halv två åkte vi, jag och alexandra mot storstaden, när vi hade åkt i någon timme ringde Tony och sa att han hade en överraskning åt oss, då hade han fixat en 5 stjärning hotell till oss, tack tack Mr Irving. Mycket trevligt att bo på hotell :)

Till slut kom vi ju fram och checkade in, rummet stod i Tonys namn hade han sagt över telefonen, men när vi kom fram fanns det inget rum.. typiskt tänkte vi, i värsta fall hade vi ju bilen. Försökte ringa Tony men som alla säkert förstår är det ganska svårt att få tag på honom. Receptionisten gick iväg och skulle ringa TV4 och kolla så att det inte hade blivit något fel, efter en väldigt lång tid så kom hon tillbaka och sa att de hade ändrat bokningen til mitt namn istället, skönt, allt ordnat nu.

Vi gick upp på rummet, gjorde oss iordning för att åka till Let´s Dance. Kvart i sju var vi där och sen fick vi vänta ett tag för att komma in i studion, men vi hade fått en bordsplats och det var ju skönt :)

Sen så började programmet och det känns ju dumt att skriva om, eftersom de kan man se på Internet om man missade det.

I pausen för hjälp och nyheterna gick vi ner på golvet och pratade lite med Jeanette ( Niklas Wahlgrens danspartner) och Tobias ( Elisabets danspartner), då de kommer från samma dansskola.

Efter utröstningen så pratade vi lite med  Elisabet & Tobias som sa att han skulle ta hand om oss i den stora staden.
De flesta deltagarna skulle till Carl Jans vinkällare där de skulle fira Maria (Carl Jans danspartner) som fyllde 30 i fredags. Väl där framme så bjöds det på champagne och ostar i alla möjliga sorter, Senare på kvällen drog Tobias,Jag, Alexandra och Maria (domaren) vidare till The Soap Bar där vi stannade ett tag och partade lite.

Måste skriva Alexandra som fast hon hade ont i huvudet och i kroppen efter att ha knäckt rygg och lite andra olika delar på kroppen, trots det så höll hon ett gott humör fast hon mådde sämre än vad hon visade, tråkigt bara att hon inte mådde så bra :(

På söndag vart det hotell frukost och sen var det "bara" att hitta bilen, ett stort tips är att komma ihåg vilken gata man parkerar på, både jag och Alex hade fel på gata men till slut så hittade vi bilen och hemfärden var i gång.

På lördag kväll bar det av till mor och far, som var borta hos några vänner. Hos mamma och pappa var brorsan,hans sambo, deras dotter,saga, hunden Volley och syrran och hennes sambo. Där käkade jag en jäkligt god tacopaj som brorsan hade gjort sen så vart det lite melodifestivalen och brorsan och Ulrika åkte till kumla där de skulle till The Spitts release party och vi skulle vara barnvakter, eller ja, hon låg ju och sov så det var bara att vara lite tysta och se till att hon inte vaknade.

Idag är det söndag och det betyder träning :) tyvärr så fick ja nyss ett sms från Alexandra där hon inte mår bra, fortfarande ont i kroppen och feber. Så det blir väl lite one man show idag :(  hoppas hon blir bättre när hon får vila idag,så vi kan träna i veckan, skillnaden mellan oss och de flesta andra danspar är att vi inte kan träna varje vecka, då jag jobbar 2 skift :(  TACK JOBBET. Kankse ska starta en facebook grupp som håller med om att jag borde bara få träna när jag vill och bara jobba dagar, undrar hur många medlemmar man får.. tänk om en fotbollsspelare i svenska landslaget var tvungen att ha ett vanligt jobb, nog fan skulle han få ett dagtids jobb så han kunde träna på kvällarna, men de behöver dom ju inte bekymra sig om då de tjänar ganska bra på sin hobby.



DAGENS LÅTVAL: Stewie Wonder- Signed, Sealed, Delivered I´m Your's

Snart storstaden & Let's dance

nu sitter man här och har hyfsat koll på läget. Kläderna för ikväll är packade, kameran laddar och medicinen är med, hoppas jag inte glömt något..

Kunde väl ha varit bättre väder ute just nu, men de är som det är med den saken, går inte att göra så mycket åt, får åka och fixa lite spolarvätska så man ser vart man åker. Mina förväntningar inför kvällen är att jag inte har några, det brukar vara bäst så, nu undrar man ju bara vart man ska sitta och hur man ska få tag på Tony sen, får hoppas han svarar.

Näe nu måste jag nog kila och kolla läget så man inte har glömt något, vi hörs igen på Lördag

Hade Bra

DAGENS LÅTVAL: David Bowie - Let's Dance

Ännu en dag på jobbet!

"Hann" inte skriva något inlägg igår, hade så otroligt mycket att göra, gick ju upp ur sängen strax efter 12 :P sen så värmde jag lite mat och åkte till Henrik som skulle bjuda på fika. Det fanns väldigt mycket att välja och vraka av. Smaskens :)

Trevligt att träffa Eva & Josefin oxå som slutade så plötsligt i fredags, när de egentligen skulle ha fått bara kvar längre. Gravida ingela var oxå där och de var trevligt att träffa henne oxå men henne kommer man ju se mer av i framtiden, kankse de inte är så i fallet med Eva & Josefin..

Dagen, eller kvällen på jobbet gick väl inte så bra, körde väl på ettans växel hela tiden, hade verkligen ingen lust med att jobba, mer än vanligt.
Vet inte vad man ska skylla på, om det var tårtan eller om det var att man fick träffa E &  J igen och sen åka till jobbet och inte de var där. Känns som jag skriver väldigt mycket om E & J just nu men de är de värda. Båda två var såna man kunde åka och prata med om allt och alla, såna finns det inte många av, men det är väl bara att köra på.

Ska byta avdelning på jobbet iallafall, den 2 mars så ska jag till transport istället för verktyg där jag är just nu. Skönt med lite nya arbetsuppgifter och slippa plocka dagarna ut. Ne nu ska jag väl sätta mig framför tv:n, kankse blir lite nhl 09 tills man känner sig trött.


DAGENS LÅTVAL: Tomas Ledin - Gilla Läget

Ledig och Let´s dance

Yes, då var det klart att man fick ledigt på fredag och att Tony hade platser åt oss i fredagens avsnitt av Let´s Dance.
Nu återstår bara att se hur man kommer dit och hem, men Tony erbjöd oss att bo hos honom så vi kan åka hem på lördagen och vara med på efterfesten efter programmet, låter lite svårt att tacka nej till : ) 

Annars händer det inte så mycket i mitt liv, det brukar inte göra det när jag jobbar kväll, då sover jag och sen går jag upp och väntar på att åka till jobbet, typ. Hatar att inte kunna träna de här veckorna.

Imorgon ska jag faktiskt göra någonting vettigt innan jobbet, då ska jag till en arbetskompis som ska tacka oss med lite fika o så för vi samlade lite tills när han fyllde 40, hoppas på tårta smaskens :)

Ne, nu ska jag väl försöka peela bort lite av min brun utan sol så man kankse ser normal ut snart igen :p

DAGENS LÅTVAL : Shayne Ward - If That´s OK With You



Siffror och tankar inför måndagen!

Hittade domarsiffrorna från helgen igår kväll och det var lite blandade siffror, så det är inte bara domarna i let´s dance som kan vara oense utan de kan de även vara det på "riktiga" tävlingar, tänker mest på latindelen, men där brukar vi få allt från ettor till sista platsen i finalen Ni som bara bukar följa let´s dance kan undra lite över de här siffrorna, lite annorlund från let´s dance, på tävlingar sätter domarna den placeringen de tycker man ska få.

Bugg:
Slow: 211
X-quick: 111
Solo: 221

Discoswing:
121

Salsa:
111

Latin:

Samba:
11245

Cha Cha
21115

Rumba
32143

Paso Doble:
22145

Jive:
13213


Och nu så är det alltså måndag igen, en måndag utan Eva, Jossan och Lecke på jobbet, får se hur det går, lite tomt kommer det absolut att kännas, men det är väl bara att gilla läget, finns inte så mycket annat man kan göra. Nu finns det säkert jäkligt mycket att göra också så får hoppas man inte kommer tänka så mycket på det.

DAGENS LÅTVAL:  Gigi D´agostino - La Passion

Seg Söndag!

Satte mobilen på alarm kl 11 idag, men de snoozade man bort och vips när man vaknar står klockan på 15.15, vad säger man.. men har man inget planerat och ingen som väcker en så är det inte så konstigt iallafall inte i mitt fall,

nu sitter man här och kollar på bronsfinalen i handbolls VM, Danmark mot Polen. och då måste man ju heja på våra grannar, Danmark, de ligger under för tillfället men de kan ju hända mycket än,

Träning också om en Timma, måste äta något innan det är dags så man orkar det, men vad..orka ställa sig och göra något storkok nu. Får väl gå ut i kylskåpet och kolla vad man är sugen på.

Fortsättning följer ikväll....



Hemkommen från träning och sitter och bara slappar, var ganska seg på latinen idag, alexandra var oxå ganska seg så de är ju bra att vi timar in de dagarna tillsammans, tråkigt om jag skulle vara jättepigg och hon jättetrött, så de gick väl som de gick, mest stegande idag, skönt att flumma runt lite ibland oxå :)

Senare på buggen var det kul, tills man skulle börja tänka :P då slutade maskineriet fungera, hjärnan fattade ingenting och måste erkänna en sak för alla mina läsare ( dom få som läser min blogg :p) att jag älskar att dansa...... Pardans, är ingen jazzkille och kan inte lära mig sån koreografi lika snabbt som en parkoreofrafi, låter kanske konstigt men så är det.
skulle kunna dansa inför 100 000 människor om jag hade alexandra bredvid mig, men jag skulle inte kunna dansa ensam inför 100 st äns, måste ju ha nån att skylla på om det skiter sig ;P Haha..

Ne nu blir det lite trolleri på tv, trollkarlens hemligheter, ett lättsamt program som man får tänka lite på och fundera hur han gjorde det där, vissa är ju ganska självklara och vissa fattar man nada på..

Måste även skriva en sak om en grej som hände i helgen på tävlingen i norrköping, en dansare svimmade utanför golvet under A klassens uppvärmning och då speakern stänger av musiken och frågar efter en läkare i lokalen så här jag en röst som säger, efter ett tag

 - Sätt på musiken igen, det här är väl en danstävling (nåt liknande iallafall)

hur känslokall kan man vara, då kan man ju inte ha nån medkänsla för någon, sorgligt, tyvärr vet jag vem den här personen är.

hade gött!


DAGENS LÅTVAL:  I Can Jive - Jerry Williams

RSS 2.0