En lång men rolig dag!

Idag var det alltså säsongens första tävling och med resultaten 1 i bugg,1 i discoswing, 1 i salsa och 2 i latin kan man ju inte vara annat än nöjd, skönt att första tävlingen ar avklarad och att det har dragit igång igen. Jag och Alexandra vann även biljetter till Let´s dance då Tony sa till alla dansare som hade dansat bugg att gå upp på golvet och dansa tillsammans så skulle domarna välja ut ett par som skulle vinna biljetterna och det blev vi, fatta vad kul, vi snackade om det i veckan som gick att det hade varit kul att få åka upp dit och se på Let´s dance, men att de var ju ganska svårt att få tag på biljetter (hur stor är chansen att man vinner på en tävling över internet) och sen så hände det här :) får se nu när vi väljer att åka till storstan, om jobbet tillåter att jag är ledig på fredag så åker vi nog redan upp då, får snacka med bossen på måndag, hoppas hoppas.. :D

Nu så sitter man här och är ganska trött men inte så trött som man var i bilen på vägen hem, så de blir väl att vara uppe ett tag till och njuta av segerns sötma.. :)


DAGENS LÅTVAL : ABBA - The Winner Takes It All

Ingen vanlig fredag!

idag var dagen D, eller brukar man bara säga sånt om positiva saker? har ingen större koll. men idag så försvann flera härliga,glada, trevliga och roliga människor från jobbet, gick inte en ända dag utan man skratta med dem, kommer defenetivt att sakna det. kan skriva massa saker om detta men de får bli en annan gång, kommer säkerligen att skriva mer om det fler dagar framåt.

Nu till en mer rolig grej :) första tävlingen för säsongen imorgon, Norrköping here we come. Bir att svänga runt i bugg,discoswing,salsa och latin. Så nu sitter man här och väntar på att brun utan solen ska torka in så att man kan gå o sova. lång dag imorgon. Ne, nu får man väl gå o borsta tänderna o sen så har den nog torkat in tillräckligt, Natti Natti


DAGENS LÅTVAL:   Metallica - Sad But True

Back In Business!

Så där då, nu var man här igen. kände att jag var tvungen att ha någonstans att skriva av mig på och vad passa bättre än det här.

Hänt mycket i veckan. De började väl i onsdags när de på jobbet som hade blivit varslade/förtidspensionerade skulle sluta den 27 mars, fick reda på att deras sista dag skulle bli på fredag, imorgon alltså.. tack för den, 2 av de 5 som slutar imorgon är dem jag umgås och pratar mest med, så de var ju inget roligt besked..längtar inte till måndag, kvällsskift och utan dessa 2, hr ska jag klara mig, känns så fel att låta några som vill vara kvar, medan jag inte vill vara kvar men som läget ser ut just nu är man ju ganska dum om man säger upp sig.

Annan sak är att det blir nya danskläder på lördag, men vet inte hur de ser ut än, Strozzi är som vanligt ute i sista stund. ska åka och prova dem imorgon, Alexandras kläder kommer bli skitsnygga, hon gör sina själva för att hon kan de och jag går till strozzi för at jag inte kan sy, trots at jag fick vg på syslöjd. Hoppas att de blir snygga iallafall.

Nu sitter jag här och väntar på att jag ska torka så att jag kan smörja in mig med brun utan sol, o sen är de bara att vänta o torka igen :p blir sen nattning idag kan man säga. blir ju några timmars sömn iallafall :)

Imorgon efter jobbet ska jag alltså åka till strozzi, som måste bara vara klara med mina kläder, finns inget annat, sen så åker jag vidare och klipper mig hos alexandra. Senare på kvällen blir det nog hem till mor o far och gratis käka lite sen hem och fixa med kläderna tills på lördag.

Ne, nu så har jag nog torkat ganska bra så nu blir det smörjning och sen käka lite och sova... ZzZzZzZzZz

Hade gött!!  

RSS 2.0