Måndag!

jaha, måndag idag, gick väl upp för ett tag sen, nästan sovit 12 timmar, då borde man väl vara utvilad och pigg, men icke då, de känns som det spelar ingen roll om jag sover 6 eller 12 timmar per natt, är lika trött och seg som jag alltid är nu för tiden.. :(

 Vet inte vad jag ska skylla på, oregelbundna arbets och sovtider kankse, kroppen är inte gjord för att jobba skift och ställa som sig helt från den ena veckan till den andra, får väl hoppas det dyker upp något annat snart. Visst jag tycker det är bättre på den nuvarande avdelningen (än så länge) men däremot inte sagt att jag vill vara kvar där, speciellt inte när jag vet att jag inte kan få en dagtidstjänst där, så de kan dom glömma!

Vet inte mer vad man ska skriva om, har väl skrivit inte alltfär positiva inlägg på sistone, de beror nog på att jag är i en riktigt låg svacka nu, man försöker göra så att allting ser bra utåt, men under ytan ligger sanningen..

Uppdaterad!

Nu har det gått ytterligare en vecka och dags att uppdatera lite igen.

i veckan som gått har det varit jobb och träning på schemat, tävling igår i lidköping, det gick bra, 3 i buggen, 1 i discoswingen, 1 i salsa och 4 i latinen.

nu är det en tråkig kvällsvecka som väntar och tävling nästa helg, alltså sista träningen idag ingör nästa veckas tävling!

och sen frågade min mamma mig en sak igår, hallsbergs kommun hade ju bjudit in alla hallsbergs SM medaljörer till folkets hus för att få nåt från kommunen (hade hon sett i tidningen) men jag tror dom glömde minst 2 st, jag och alexandra var inte där iallafall, och har inte hört någonting om det, men det är klart, det var ju bara salsa vi vann..


vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer, känner mig trött och inte på så bra humör för att skriva nu, ska försöka skriva lite mer skit i veckan när man har tid!


Varför känns det som om folk utnyttjar mig för min snällhet?? och jag går på det varje gång..

Festen!

Var på fest igår hos sandra och marcus, då sandra fyller år idag, det vart en riktig kul kväll, måste väl erkänna att jag inte var så taggad innan, men när man väl kom dit så blev man mera taggad, och vad är bättre än att umgås med sina vänner?

med tanke på att det var första gången i år man riktigt festade så var man väl lite tvungen att hålla lite koll på sig själv :P
jag, tobbe o kalle sjöng till alla olika låtar och drev folk till vansinne, sen tyckte dom vi skulle vara lite sociala istället för att sjunga oss hesa :P  så då var vi det och tiden bara flög förbi.

kom väl hem strax efter kl 03, men somna inte förrän cirka kl 6 och sen gick man upp vid 11, men känner mig inte så trött, det kommer säkert till träningen ikväll :P

En kul kväll, men väntar fortfarande på en leveransrapport :P

ajja nu ska jag väl vila upp mig lite inför kvällen, har iallafall varit duktig och uppdaterat idag :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

tränat nu och de är skönt att det är över faktiskt, har haft så jäkla ont vid hälsenan senaste veckan, så ibland vet jag varken vad man ska göra, försöker massera upp de och får hoppas de blir bättre, vill ju inte gå ner till vårdcentralen eller arbetsplatsens sjukvårds företag, känns som jag har vart stammis därnere på sistone, man får väl se hur de känns senare i veckan, men lite daglig massage hjälper nog :)


Ibland känner man för mycket och vill för mycket att det bara slår ut alltihopa, Men det kommer väl vända det oxå, det löser sig ju alltid, frågan är ju bara när.

Dead Ringer For Love!

Every night I grab some money and I go down to the bar
I got my buddies and a beer I got a dream - I need a car
You got me begging on my knees c'mon and throw the dog a bone
A man he doesn't live by rock 'n roll and brew alone

Baby baby
Rock 'n roll and brew
Rock 'n roll and brew
They don't mean a thing when I compare 'em next to you
Rock 'n roll and brew
Rock 'n roll and brew
I know that you and I oh we got better things to do

I don't know who you are or what you do
Or where you go when you're not around
I don't know anything about you baby
But you're everything I'm dreaming of
I don't know who you are
But you're a real dead ringer for love
You're a real dead ringer for love

(Girl:) Ever since I can remember you been hanging around this joint
You been trying to look away but now you finally got the point
I don't have to know your name and I won't tell you what to do
But a girl - she doesn't live by only rock 'n roll and brew
Baby baby, baby baby

(Both:) Rock n' roll and brew
Rock 'n roll and brew
(Boy:) They don't mean a thing when I compare 'em next to you
(Both:) Rock n' roll and brew
Rock 'n roll and brew

(Boy:) I know that you and I oh we got better things to do
I don't know who you are or what you do
Or where you go when you're not around
(Girl:) I don't know anything about you baby
But you're everything I'm dreaming of
I don't know who you are
(Boy:) But you're a real dead ringer for love
a real dead ringer for love

(Boy:) Oh! You got the kind of legs that do more than walk
(Girl:) I don't have to listen to your whimpering talk
(Boy:) Listen you got the kind of eyes that do more than see
(Girl:) You got a lotta nerve to come on to me
(Boy:) You got the kind of lips that do more than drink
(Girl:) You got the kind of mind that does less than think
But since I'm feeling kinda lonely n' my defenses are low
Why don't you give it a shot and get it ready to go
I'm looking for anonymous and fleeting satisfaction
I want to tell my daddy I'll be missing in action

(Girl:) Ever since I can remember I've been hanging 'round this joint
My daddy never noticed now he'll finally get the point
(Boy:) You got me beggin' on my knees -
C'mon and throw the dog a bone
A man he doesn't live by rock 'n roll and brew alone

(Both:) Baby baby, baby baby
Rock 'n roll and brew
Rock 'n roll and brew
I know that you and I oh we got better things to do
Rock 'n roll and brew
Rock 'n roll and brew
They don't mean a thing when I compare 'em next to you

(Girl:) I don't know who you are
(Boy:) Oh what you do
(Girl:) Or where you go
(Boy:) When you're not around
(Girl:) I don't know anything about you baby
(Boy:) But you're everything I'm dreaming of
(Both:) I don't know who you are
But you're a real dead ringer for love
A real dead ringer for love

Dead ringer for love
Dead ringer for love - dead ringer

Äntligen uppdatering!

sådär, ännu några dagar gått och jag får väl be om ursäkt, men har faktiskt varit dålig och inte orkat komma på något bra att skriva då, ska inte skylla ifrån mig att jag inte suttit vid datorn för det har jag gjort en del ;P

min sjukdom är väl ingen så intresserad av, så det kan vi skippa, inte så trevligt att prata sjukdomar, men nu så mår man lite bättre iallafall.

Annars har det väl inte hänt så mycket förutom att man börjar ju klättra lite på vägarna av att sitta i den här lägenheten helt själv i flera dagar utan någon kontakt öga mot öga med folk.

Men har faktiskt varit hos mamma o pappa nyss o kollat lite let´s dance. Imorgon blir det fest, sandra fyller år, så imorgon på dan måste jag iväg o köpa något fint till henne..hmm, får höra me syrran, hon prata om att hon visste vad hon ville ha.

tävling nästa helg och kan avslöja en sak, rocken är död...för tillfället :P

"Varför känns det så här, jag vet väl vad jag känner? ska väl lyssna på mig själv och inte på vad andra kanske skulle säga men det är väl som vanligt, jag är väl rädd, rädd att bli något jag inte vill bli igen."

Måndag!

Måndag idag igen, och nu sitter man här och börjar bli lite dålig igen, kände mig bra igår kväll när jag plötsligt börjar må illa och känna mig allmänt konstig sen gick jag och la mig och tänkte att man skulle må bättre idag, men jag vaknade flera gånger inatt kännandes illamående, till slut så somnar jag och när jag vakna så kände jag mig bra, men nu så känns det lite samma sak som igår kväll :/

För övrigt så ska jag till vårdcentralen och kolla upp min astma idag, precis innan jobbet, får se om de finns nåt att göra åt problemet som man har känt av sen norrköpingstävlingen :/

Annars så tycker jag att livet flyter på bra just nu, lite tråkigt att åka och jobba kvällar den här veckan men man får väl försöka se det positiva i det..

Ne, nu måste jag vila lite innan vårdcentralen och jobbet.

Hade bra!!

Puss på´er

Är dans ett spel?

Är dans ett spel?? brukas ju sägas att har man otur i spel så har man tur i kärlek och då är det väl samma sak fast i omvänd ordning...


Hur som helst så gick de bra på tävlingen idag igen, är väl inne ett otrolig flyt just nu, vi vann igen fast första gången vi vann latinen, trots att vi knappt tränat på 2 veckor, tänk hur det skulle se ut om vi tränade nån gång..


Om jag ska skriva lite mer om rubriken så har man ju fått några groupies i alla fall, ett par tjejer på McDonkan som satt och skrattade och vinkade åt mig, de är väl bättre än ingenting, fan, jag låter väl deprimerad, borde väl vara glad nu när man har vunnit och det är jag,  men de är ju nåt som saknas...



Ähh, nu orkar jag inte skriva något mer, min negativitet kanske smittar, är nog mera men trötthet som talar nu :P

Upp som en sol, ner som en pannkaka och sen lite upp igen,  life´s a rollercoaster.


Veckan!

Kanske dags att skriva lite nu. Var ett tag sen. Har inte orkat eller haft tid, som vanligt.


Måndag!


Började med att jobba som vanligt men fortfarande på en annan avdelning, skönt :)

Ingen träning idag då Alexandra skulle ha någonting med skolan på kvällen, så då blev det att kolla tv och sitta lite framför datorn förstås ;)


Tisdag!


På jobbet idag fick jag lasta en lastbil till Gbg, har inte hört någonting om en fellastad lastbil som vält på väg till Göteborg så de gick nog bra :P

Kom hem och trodde att jag skulle få träna lite, men så blev det inte, Alexandra var fortfarande dålig :/ inget att göra åt så de blev ännu en latardag framför datorn.


Onsdag!


Jobbet som vanligt och allt flyter på bra på jobbet, skönt att slippa veta av alla rader hit och rader dit. Idag skulle de bli tråning, lite sådan i alla fall, har vi inte tränat på en och en halv vecka och tävling i helgen så måste vi väl köra lite. Senare på buggen åkte Alexandra hem och kurerade sig, då tänkte jag bara gå ner och kolla så att de andra skötte sig, men där satt Jessica utan någon att dansa med så vi dansade några låtar och gav oss även på lite mixing, gick väl sådär om man ska vara ärlig :P  tack för danserna Jessica, sen så skulle jag kunna skriva lite om Kevin också, men de gör jag inte :P han tror nämligen att jag är olaglig... ;P

 Sen vart det hem och kollade lite på datan och så, vart senare än vad man hade tänkt sig.


Torsdag!


Vaknade halv 8 idag, försov mig, inte bra, men på 10 minuter så hade man tagit sig till jobbet och stod där på trucken och plockade pallar igen,  lite nyvaken men instämplad i alla fall.

Dagen gick ganska fort och nu sitter man här och försöker hålla mig vaken, har privatlektion ikväll 20.15 - 21.45 med en tränare från Danmark, få lite ny koreografi J sen ska man skjutsa hem Alexandra och kanske Klaus (tränaren) om han ska till sitt hotell då, sen blir det hem och smörja in mig, en sen kväll/natt blir det, ser inte fram emot imorgon bitti när man börjar en timma tidigare.


Imorgon blir det alltså uppstigning en timma tidigare, kl 05 (usch), får hoppas att jag inte försover mig igen, det ser ju inte bra ut att försova sig 2 dar i rad, bara telefonen så hoppas jag att man kommer upp.


Tävling i helgen som det ser ut nu så blir det direktfinal för våran del, bara en vuxenklass (brukar alltid vara ihopslagen med juniorer annars) får se om det kommer till något par.


Veckan i övrigt har känts bra, känner mig piggare på nåt vis (inte just nu då :p ) men annars så känns livet mycket lättare nu, kan ju bero på mycket men de är nog lite blandat, lite jobb och lite privatliv J


Vad ska man göra..

Nu sitter man här igen, inget inlägg i fredags eller igår, hade ingen lust när jag hade tid helt enkelt. men nu så ska jag väl få ihop några rader.

I Fredags så fick vi sluta tidigare på jobbet, fanns inget att göra, tänker man kortsiktigt så var det ju skönt  att få gå hem, men långsiktigt är det ju mindre bra att de inte finns så mycket att göra. fick sluta vid 8 så då åkte jag hem till mor och far och kollade på let´s dance, vilken skräll att tobbe & elisabet fortfarande är kvar, men nästa vecka borde det väl vara adjö.
ska bli kul att se nästa vecka när de ska dansa salsa och se hur mycket de kan skaka på kroppen :P

I Lördags så åkte jag och syrran in till askersund på förmiddagen och hämtade mammas present eftersom vi skulle fira henne på kvällen. Väl på kvällen så satte man sig och kollade lite på hockey i väntan på maten, Hv vann med 7-0, utklassning kallas det, tror jag. Sen så käkade vi mat och saga var väldigt pigg, hon sprang runt som ett litet busfrö nästan hela tiden, väldigt svårt att sitta stilla :P Och tårtan som serverades senare var oxå väldigt god :)

Och idag är det söndag, men ingen kul sådan, träning idag men alexandra är dålig så hon kommer inte, och jag har ingen lust heller att åka dit då, men man får väl åka dit iallafall och försöka träna lite på egen hand. Får väl hoppas tiden går fort trots man är solokvistus idag.

Ajja Hade bra!

DAGENS LÅTVAL - Rigo & The Topaz Sound Feat. Red Fox - I Got You


Ännu en dag!

Sådär nu har det återigen gått några dagar sen sist, har väl inte hänt så mycket.

Var på fika igår före jobbet med några av de som fick gå hem från jobbet i februari, alltid lika trevligt att träffa dom :)
Snart en vecka på min nya avdelning och än så länge känns det bra :) och idag kanske man skulle hjälpa till att lasta en lastbil, det blir nog kul.

Bilen ska in på service imorgon oxå, inget allvarligt, utan bara den obligatoriska 10 000 mil servicen, brorsan och pappa hade för sig att jag var på 8 000 mils servicen förra året vid ungefär samma tidpunkt, har jag åkt 2 000 mil på ett år, låter mycket, men de är klart åka fram och tillbaka till örebro det drar ju iväg då ;P

Idag har man inte gjort ett dugg, trodde inte jag hade någon mat hemma men som tur så hittade man lite spaghetti och köttfärssås så man slapp svälta. Ne nu ska man snart dra iväg till jobbet och när man kommer hem sen är det fredag, och det är ju alltid lika kul med fredagar :)

Inga planer i helgen vad jag kommer på tänkte jag skriva, men nu kom jag ju på att lördagen är ju bokad, mamma fyllde ju år i måndags och det blir att fira henne på lördag.

Ajja, vi kankse hörs imorgon, beror på när jag går upp imorgon och vad jag hinner med :P

Hade bra

DAGENS LÅTVAL: BWO - You´re Not Alone

Dyra spam sms och en ny dag på jobbet!

Vet inte var jag ska börja den här gången, får väl ta de från början kanske..

Det började natten till måndag då jag började få ett sms från något företag som skickade mig en kod, efter några sekunder kom de en till, sen en till, sen en till och så vidare och så vidare, fick väl till och början 5-10 sms inom några sekunder, för att stoppa den där påstådda prenumerationen skulle man skicka stopp till ett särskilt nummer, och det gjorde jag, Vips så kom det 5-10 nya sms med andra koder men annars samma buskap, vill du stoppa prenumerationen skicka stopp til. 720... nånting, tog några minuter sen kom de 5-10 sms igen, samma sak igen, då börjar man bli galen och lite orolig, hur jäkla mycket kommer de där sms:en kosta mig, gick in på nätet och sökte på de femsiffriga nummer som hade skickat sms:en, och där kan man snacka om tur, första resultatet var en blogg från en annan person som råkat ut för exakt likadant, och hon, eller om det var någon som kommenterat bloggen hade fått fram var någonstans och vilket bolag som hade de där tjänsterna eller var det nu var, Bolaget hette ECHOVOX och hade ett centralkontor i schweiz och ett i Usa, Snabbt som attan skrev jag ihop ett mail till dom att jag inte velle ha några mer sms fårn dom på slarvig engelska, nu hade jag gjort vad jag kunnat och det återstår att se hur dyr räkningen blir för nästa månad... har hört av mig till min operatör oxå men dom har inte svarat, så ja skickade ett mail som dom inte har svarat på än, fick väl mellan 30-40 sms från ECHOVOX inom några minuter, undra hur mycket det kosta att ta emot ett sådant sms.

på förmiddagen dagen efter hade jag fått ett mail från dem som hade skrivit att de hade tagit bort mitt nummer, man kan ju undra hur dom fick mitt nummer i första taget och börjat spamma mig, Är det någon som hatar mig så mycket att de vill att jag ska bli av med pengar??

Ajja måndag idag, eller igår eftersom klockan är efter 00,  men en ny avdelning på jobbet idag och det kändes bra att slippa plocka de där jäkla raderna och känna av stressen att hela tiden hinna med x antal rader i timman, visst kan de vara mycket att göra på transport oxå men där slipper man plocka rader och ha det där jäkla ackordet att tänka på, så skönt så :)

Måste väl skriva lite mer om helgens tävling, trots lite sömn och ändå så bra resultat får jag tillägna halva eller 1/4 del iallafall till att jag träffade den gamla arbetskamraterna som hade fått blivit varslade, den energin behövde jag verkilgen :)
Och så var det ju väldigt lagledare på danstävlingen oxå :) (nöjd nu Christina ;P)

Kul att höra att folk läser min blogg och att de tycker om den, ingen har ju dött av lite uppmuntrade ord, inte vad jag vet iaf.

På måndagsförmiddagen, gick jag ,mamma och syrran och tog en fika, mamma fyllde år igår och bjöd oss på fike (ja, jag vet, borde inte vu bjudit, men hon hann dra fram kortet i säga att hon betaler innan ja hann reagera, var ganska nyvaken :p)  Frukosten är ju den viktigaste måltiden på dagen så kan de bli bättre än en chokladbakelse med kaffe :P

Ne, nu har jag skrivit jkligt mycket, nu måste jag slappna av innan jag går till sängs och drömmer mig bort till varmare bredgrader :)

Hade bra!!

DAGENS LÅTVAL: Larz Kristerz - Carina

Tävlingen!

Igår var det tävling i Gbg och en tidig uppgång, Bussen gick vad halv sex på morgonen så man var ju inte så kaxig när man gick upp på morgonen, Måste skriva lite om mina kära grannar innan jag börjar skriva om tävlingen. mina grannarna som ligger bredvid mig när jag är i sovrummet måste ha någon psykisk störning, har aldrig skrivit om dem förut, men han (dem) som bor där verkar få några ryck ibland och skriker lite då och då, senast alltså natten mot lördagen, började vid 12 snåret på natten, då hör man ett ljud som att en tidning blir kastad mot en vägg, sen så så här man ett skrik, och då menar jag ett riktigt jävla skrik klockan tolv på natten. HÅLL KÄFTEN, och ett annat någon minut senare MEN HÅLL KÄFTEN FÖR FAN... vad säger man  normala grannar, somnade väl strax efter 2 eller nåt.

Tävlingen då, den gick bra, började med discoswing, 4 par med vilket gick väldigt bra, 1:a :)
efter det så var det dags för buggen, där vi var 3 par, 1:a där med :)  Måste byta ut vårat soloprogram har vi funderat på, publiken verkar gilla det men inte domarna, sist ville dom vi skulle komma i solot :/

Efter buggen så var det dags för salsa, som vi hade fått reda på (eller vi tagit reda på) att det bara var vi som skulle dansa, så den klassen var inte med i rondblocket men eftersom vi ville dansa de så skulle vi få en uppvisningsdans men ca 1 timma innan salsan började fick vi reda på att de hade tillkommit ett par i en rond som inte fanns från början, okej tänkte vi, vilket par är det som tillkommit, och när vi såg dem tänkte vi nog båda, okej, de var ett göteborgspar med ursprung från spanien eller nåt sånt, dom kan ju dansa salsa. Får se vilken stil de gillar,
ock tydligen gillade de våran stil, 1:a där med :) och en efterlängtad rankingpoäng då vi var mer än ett par :P

Sen fick vi en paus innan latinen och sen var det dags för latinen, trötta och sega dansade vi oss till final, 10 par startande, men dagen hade väl tagit ut sin rätt, det kändes helt okej, men benen och balansen var väl inte den bästa,
så en 6:e plats i latinen blev det, men vi var nöjda med latinen och nästa tävling om 2 veckor är det bara latin och då behöver man bara fokusera på det.

Träning idag och sen så får två halvsjuka personer vila i en vecka sedan köra järnet i en vecka.

Ny avdelning imorgon, transport, känns kul, just nu iallafall :p

Ne, nu ska man käka lite och vila upp sig lite innan träningen :)

Hade Bra

DAGENS LÅTVAL: The Beach Boys - Dance Dance Dance

RSS 2.0